Sabtu, 13 November 2021

Malatya'da Deprem

AFAD depremin büyüklüğünü 33 Kandilli ise 3. Depremin derinliği 5 kilometre olarak hesaplandı.


Son Dakika Malatya Da 4 9 Buyuklugunde Deprem Oldu Yazar Olinda Haber

1 day agoMalatyada korkutan deprem.

Malatya'da deprem. Malatya da deprem anı kamerada Afet ve Acele Şart Yönetimi Başkanlığı AFAD kadar açıklanan bilgilere tarafından merkez üssü Malatyanı Pütürge ilçesinde saat 1219da 47 büyüklüğünde bir zelzele meydana geldi. AFAD verilerine göre merkez üssü Malatyanın Pütürge ilçesinde saat 1219da bir deprem meydana geldi. 12 Kasım 2021 Cuma 1229.

Depremin yaklaşık 7. 1 day agoMalatyada korkutan deprem. Malatyada korkutan deprem.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının AFAD internet sitesinde yer alan bilgiye göre Malatyanın Pütürge ilçesinde saat 1219da 47 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıklandı. Malatyanın Pütürge ilçesinde 47 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Afad tarafından açıklanan.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD tarafından açıklanan bilgilere göre merkez üssü. Malatyada yaşayan çok sayıda vatandaş sosyal medya hesaplarından deprem olduğunu yazdı. 12112021 - 1243 Kaynak.

1 day agoMalatyada 47 büyüklüğünde deprem 12112021 1242 Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD merkez üssü Malatyanın Pütürge ilçesi olan 47 büyüklüğünde deprem. Avrupa Akdeniz Sismoloji Merkezinin EMSC geçtiği son dakika verilerine göre Malatyanın Pütürge ilçesinde 48 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 1 day agoMalatya deprem 12 Kasım Malatyada şiddetli bir deprem meydana geldi.

Malatyada şiddetli deprem. Kandilli Rasathanesinin verilerine göre Malatyanın Pütürge ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığın Sivrice ilçesinde 24 Ocak 2020 yılında meydana gelen depreminin ardından Malatyanın Kale ilçesinde yapılan deprem konutları.

AFAD ise depremin büyüklüğünü 47 olarak açıkladı. 12 Kasım 2021 - 1227. 1 day agoMalatyanin Pütürge ilçesinde yasanan 47 siddetinde ki deprem kisa süreli panige yol açti.

Malatyada 202 deprem konutu sahiplerine teslim edildi. Paniğe neden olan deprem sonrası vatandaşlar Malatya. 1 day agoMalatyada deprem Pütürge 50 ile sallandı.

Malatyada hissedilen bir deprem meydana geldi. Naci Görürden çok çarpıcı bir uyarı geldiSosyal. Sarsıntı yerin 699 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Malatyada 202 deprem konutu sahiplerine teslim edildi. 1 day agoMalatyanın Pütürge ilçesinde 47 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremin.

Deprem Malatya merkez ve yakın ilçelerde de hissedilirken şuana. TOKI tarafindan 24 Ocak 2020 yilinda meydana gelen Elazig Sivrice depreminin ardindan Malatyada yapilan deprem konutlarindan 345 konutun kura çekimi töreni düzenlendi. Kandilli Rasathanesi Malatyanın Pütürge ilçesinde 50 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

İHA Facebookta Paylaş Twitterda Paylaş. AFAD verilerine göre Malatyada saat 1031de 33 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. 1 day agoANKARA - Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı merkez üssü Malatyanın Pütürge ilçesi olan 47 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdiAFADın internet sitesinde yer alan bilgiye göre saat 1219da merkez üssü Pütürge olan 47 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Malatya Pütürgede 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 1 day agoMalatyanın Pütürge ilçesinde yaşanan 47 şiddetinde ki deprem kısa süreli paniğe yol açtı. Son depremler Malatya Pütürgede deprem meydana geldiSaat 1219da meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedilirken yıkım yaralı ve can kaybı konusunda henüz bilgi verilmedi.

12 Kasım 2021 Cuma 1228 - Güncel. 1 day agoMALATYA İHA - Malatyanın Pütürge ilçesinde yaşanan 47 şiddetinde ki deprem kısa süreli paniğe yol açtı. 1 day agoMalatyada saat 1219da bir deprem meydana geldiAFAD depremin merkez üssünü Pütürge büyüklüğünü 47 olarak açıkladı.

Malatyada meydana gelen sarsıntı çevre illerden de hissedildi. Naci Görürden ürküten açıklama Malatyada meydana gelen 47 büyüklüğündeki depremin ardından Prof. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD tarafından açıklanan bilgilere göre merkez üssü Malatyanı Pütürge ilçesinde saat 1219da 47 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Erzurum Güncel- Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD tarafından açıklanan bilgilere göre merkez üssü Malatyanı Pütürge ilçesinde saat 1219da 47 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Malatyanın Pütürge ilçesinde yaşanan 47 şiddetinde ki deprem kısa süreli paniğe yol açtı. Kandilli Rasathanesinin verilerine göre Malatyanın Pütürge ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD depremin büyüklüğünü 47 olarak duyurdu. 1 day agoAfet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı son dakika deprem duyurusuna göre Malatyanın Pütürge ilçesinde 47 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin yaklaşık 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin büyüklüğünün 47 olduğu kaydedildi.

1 day agoMalatyanın Pütürge ilçesinde meydana gelen 47 büyüklüğündeki deprem Elbistanda da hissedildi.


Nerminaytv Adli Kullanicinin Ilgimi Cekenler Panosundaki Pin Gelin Saga Insan


Malatya Da Deprem Meydana Geldi Kandili Ve Afad Dan Aciklama Geldi Gelin Radyo Youtube


Elazig Da Deprem Gecmis Olsun Elazig Gecmis Olsun Okuma Danca


Malatya Nin Puturge Ilcesin De Korkutan Deprem Meydana Geldi Korku Gelin Radyo


Elazig Da Ilk Deprem Konutlari Tamamlandi 7 Ayda Yeni Bir Dilek Sitesi Dikildi Tanca


Malatya Da Riskli Binalar Yikilmaya Devam Ediyor Bina


Malatya 39 Da Deprem Mi Oldu 23 Agustos 2020 Malatya En Son Depremler Motorlar Arama


A Major Earthquake Strikes Eastern Turkey Earthquake Eastern Turkey


Bunyan 38 Haber Malatya Da 4 9 Buyuklugunde Deprem Haber Gece Korku


Malatya Da Deprem Korkuttu Isikli Tabelalar Arastirma Enstitusu Haber


Urfa Da Deprem Degil Panik Yaraladi Elazig In Sivrice Ilcesinde Meydana Gelen 6 8 Lik Buyuk Deprem Sanliurfa Nin Bircok Ilcesinde Mal Egitim Arastirma Bilgi


Malatya Da Deprem Ani Kamerada Dun Gece Malatya Deprem Ile Sallandi Video Gece Anilar Videolar


Deprem Ani Kamerada 6 8 Elazig Malatya Diyarbakir Turkiye 2020 Anilar Gizli Bilgi Teori


Malatya Da Deprem Meydana Geldi Gelin Haber


Elazig Da 6 8 Buyuklugunde Deprem Oldu Sao Tome And Principe St Pierre And Miquelon St Helena


Malatya Da 5 Buyuklugunde Deprem Gundem Haberleri


Malatya Da 4 6 Buyuklugunde Deprem Batman Gecmis Olsun Gelin


13 4b Begenme 84 Yorum Instagram Da Malatya Maskenitak Bizmalatyaliyiz Farkli Iller Ayni Acilar Yuregimiz Ve Duala Komik Seyler Gercekler Instagram


Deprem Izolatorlu Binada 6 8 Lik Deprem Neden Fazla Hissedilmedi Earthquake Proof Buildings Japanese Buildings Seismic

Tidak ada komentar:

Posting Komentar