Sabtu, 13 November 2021

Malatya Son Dakika

Malatyada iki katlı bina akşam saatlerinde büyük bir gürültüyle çöktü. Son Haberler - Son dakika haberine göre.


Malatya Da Gece Saatlerinde Etkili Olan Kar Yagisi Kirsal Kesim Ve Ilcelerde Hayati Olumsuz Etkiledi Kar Kirsal Hayat

18 yaş üzeri herkes yarından itibaren hatırlatma dozu aşılarını olabilecek Başka Rümeysalar ölmesin diye Bakan Fahrettin Kocadan 81 ildeki hastanelere nöbet sürelerinin.

Malatya son dakika. Olayın ardından bölgeye giden İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı soruşturma kapsamında binada tadilat yapan iş yeri sahibi dahil olmak üzere 4 kişinin gözaltına alındığını belirterek Şu anki bilgilere göre enkaz altında. Akşener büyükelçilerle görüştü. 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Son dakika haberleri ile ilgili tüm içerik burada. Malatya haber sitemizde Malatya Türkiye ve Dünya gündeminden haberler ve son dakika gelişmeleri takip etmek editör ve yazarların güncel köşe yazılarını ve analizlerini okumak için doğru adrestesin. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara AKM Millet Bahçesi açılışında açıklamalarda bulundu.

Türkkanın yerine geçecek isim yarın 1400de açıklanacak. Gündemdeki son dakika haberler güncel yeni gelişmeler ve flaş haberler dakika dakika burada. Son dakika haber.

Çok sayıda yaralı var Bakan Bilginden asgari ücret EYT ve 3600 ek gösterge açıklaması SON DAKİKA HABERİ. 9 Kasım 2021 koronavirüs tablosu açıklandı. Atatürk Havalimanına millet bahçesi yapılacağını belirten Erdoğan.

1 Polis memuru şehit oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğanın Karamollaoğlu ile görüşmesi başladı. Aykırı işlem yapan kişikişiler için yasal başvuru hakkı saklı tutulmaktadır.

İstanbul İzmir KMaraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Mu. Acı haber Balıkesirden geldi. 1722 Malatyada bina çöktü Enkaz altında kalanlar var Son Dakika 1608 Öğretmenden gelen acı haberin ardından okul boşaltıldı Son Dakika 1356 Keban Baraj gölünde ikinci defa görüntülendi havyarı tam 2 milyon liraya alıcı.

Cumhurbaşkanı kararıyla sağlık çalışanlarına 31 Aralıka kadar toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanma hakkı getirildi. İYİ Parti Grup Vekili Lütfü Türkkan görevden alındı. Malatyadan son dakika haberler köşe yazıları magazinden siyasete spordan seyahate bütün konuların tek adresi Bu Sabah Malatya platformunda.

Son Dakika Uşak Haberleri Oku Uşak Haberleri Oku En Son Uşak Haberleri ve Videoları. Malatyada uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı. Türkiyeden ve dünyadan son dakika haberleri en hızlı en güncel son flaş haberleri Yeni Şafak Son Dakika Haberleri sayfasından takip edebilirsiniz.


Depremden Canlarini Iste Boyle Kurtardilar Elazig Deprem Ani Ozel Goruntuleri Youtube Anilar Youtube Okuma


Malatya Film Festivaline Rekor Duzeyde Basvuru Haber Film Yazar


Idmana Cikti Ama Macta Yok Idman Mac Spor


Son Dakika Malatya Yuk Treni Kazasi 1 Olu 4 Yarali Tren Seyahat Ambulans


Son Dakika Malatya Da 4 9 Buyuklugunde Deprem Oldu Yazar Olinda Haber


Takipde Olduklarim Panosundaki Pin


Malatya Da Deprem Ani Kamerada Dun Gece Malatya Deprem Ile Sallandi Video Gece Anilar Videolar


Trambus Malatya Nin Basina Bela Olmus Haber Yazar


Malatya Editor Malatya Haber Adli Kullanicinin Www Malatyaeditor Com Panosundaki Pin Trafik Polisi Haber Yat


Son Dakika Kadin Surucu Otomobili Ile Denize Uctu Van Haber Van Haber Van Gazetesi Son Dakika Van Haberleri Vanhaber Vanga Otomobil Kadin Ambulans


Malatya Da Otobus Kazasi 29 Kisi Yaralandi Otobus Kis Haber


Akp Malatya Da Iki Kardes Arasina Girmeye Mi Calisiyor Ikiz Haber Kardes


Malatya Nin Imam Hatip Cilesi Iman Haber Yazar


Bunyan 38 Haber Malatya Da 4 9 Buyuklugunde Deprem Haber Gece Korku


Son Dakika Haberi Malatya Depremi Cok Siddetli Hissedildi Uzmanlar Nedenini Anlatti Haber Jeoloji Bilgi


Tatvan Belediyesi 13 Yeni Hizmet Araci Aldi Arac Kamyon


Son Dakika Malatya Da Cok Siddetli Bir Deprem Oldu 2021 Haber Hayat Emeklilik


Malatya Tek Haber Adli Kullanicinin Http Www Malatyatekhaber Com Panosundaki Pin Osman


Malatya Da Su Tankerinde Cakmak Gazi Patladi 4 Yarali Su 4 Cocuk Haber

Tidak ada komentar:

Posting Komentar